هنگام پخت کیک هویج و دارچین به این نکات توجه کنید!

آرد همه منظوره – من این دستور غذا را با آرد بدون گلوتن آزمایش نکرده‌ام، اما اگر از ترکیب خوبی مانند آرد کیک هویج و دارچین با پف زیاد کینگ آرتور استفاده کنید، باید کار کند.

فقط مطمئن شوید که خمیر را کمی طولانی تر ورز دهید تا به ساختار رول های دارچینی کمک کنید.
مخمر فوری/سریع – در این دستور می‌توانید از مخمر خشک فعال به جای مخمر فوری استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که قبل از اضافه کردن آن اموزش اسکاج جدید به خمیر آن را فعال کنید و اجازه دهید خمیر برای مدتی طولانی‌تر ور بیاید.

خمیر مایه فعال بیشتر از فوری طول می کشد.

شیر کامل – بیشتر شیرهای جایگزین در این دستور العمل خوب عمل می کنند، از جمله سویا، جو دوسر و شیر بادام. کره بدون نمک – اگر فقط کره شور در دست دارید، می توانید آن را به جای کره بدون نمک در این دستور استفاده کنید.

فقط مطمئن شوید که نمکی را که این دستور غذا می خواهد حذف کنید. می توانید به جای آن از کره گیاهی نیز استفاده کنید!
هویج ریز خرد شده – من دوست دارم هویج هایم را پوست بکنم و لباس مجلسی سپس آنها را روی رنده ریز رنده کنم تا ریزتر شوند.

با این حال، می‌توانید هویج‌هایتان را با استفاده از رنده روی غذاساز یا با رنده معمولی پنیر رنده کنید.
شکر قهوه ای – می توانید از شکر قهوه ای روشن یا تیره برای پر کردن این رول های دارچینی استفاده کنید. من ترجیح می دهم از تیره در این دستور استفاده کنم!

گردو خرد شده – آجیل در این دستور غذا اختیاری است. من بافتی را که اضافه می کنند مانند گربه پرشین دوست دارم و متوجه شدم که برشته کردن آنها طعم آنها را تقویت می کند (در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 5-7 دقیقه بپزید).

 

  • منابع:
  1. Carrot Cake Cinnamon Rolls – Chelsweets
  • تبلیغات:
  1. برای موفقیت در زندگی باید مسیر درستی را انتخاب کنید
  2. سیب سبز در زندگی روزانه چه جایگاهی دارد؟
  3. استفاده از چوب به عنوان مصالح ساختمانی
  4. 23 کتاب جامع که درباره ی افزایش ثروت و دارایی در آن نوشته شده است!